Despre noi

Suntem o companie tanara formata din oameni cu o vasta experienta in domeniul in care activam. In 2018 am inceput sa activam ca si echipa formata din doar trei membri. Colaborarile cu firmele europene mari din domeniu, ne-au ajutat in a crea o afacere la standardele uniunii europene care sa ofere profesionalism, transparenta, consiliere si in cele din urma cea mai buna solutie pentru fiecare client in parte.

De ce sa ne alegeti

100% Transparenta

Oferim clientilor nostri atat consiliere cat si poze, video-uri sau posibilitatea de a veni la atelier sa vada defectiunile si piesele schimbate.

Piese originale si aftermarket

Oferim clientilor nostri posibilitate de a decide, acolo unde se poate, ce piese sa folosim in cadrul reparatiei: OEM sau aftermarket (calitativ peste medie).

Incredere si calitate

Punem la dispozitia clientilor nostri alegerea metodei de reparatie – cu piese OEM sau aftermarket – si nu incepem reparatia pana ce clientul nu aproba fiecare pas in parte.

Echipa cu o vasta experienta

Incercam sa ne adaptam la nevoia si cerintele fiecarui client, dupa pretentiile si bugetul fiecaruia in parte, cu conditia de a nu face rabat de la calitate.

Ridicare gratuita a masinii

Pe raza municipiului Arad, va punem la dispozitie serviciul de ridicare gratuita, in conditiile in care reparatia se face de catre atelierul nostru.

Zero cheltuieli ascunse

Dupa diagnoza, se constituie un deviz de reparatie. Suma stabilita la inceputul reparatiei in deviz ramane fixa deci nu se mareste valoarea devizului pe perioada reparatiei.

 

Echipa noastra

Csikos Iosif
Csikos IosifMain Technician
Tehnician cutii automate si blocuri hidraulice AISIN WARNER, JATCO, 0B5(s-tronic), DSG , DCT. Experienta de 19 ani in reparatia cutiilor automate si 25 de ani in mecanica.
Sajgo Andrei
Sajgo AndreiMain Technician
Tehnician cutii si blocuri hidraulice ZF, MERCEDES, GM, CVT-MULTITRINIC cu o experienta de 9 ani in reparatia cutiilor automate.
0
Clienti multumiti
0
Piese pe stoc
0
Masini reparate / an
0
Cutii reparate
© 2018 Automatic Maniac Garage. Toate drepturile rezervate.
Powered by CenterIT