Automatic Maniac Garage

Servicii

Echipa noastră este formată din profesioniști cu experiență vastă în domeniu, care oferă soluții personalizate pentru fiecare client.

Servicii

Oferim servicii complete de întreținere, reparație, recondiționare și diagnosticare a cutiilor automate pentru o gamă variată de mașini, inclusiv modele mai vechi și americane. Avem experiență și cunoștințe tehnice avansate, folosim echipamente moderne și piese de calitate pentru a asigura cele mai bune soluții și performanțe optime pentru vehiculul dumneavoastră. 

Revizii periodice

Pentru a asigura o viață cât mai lungă și performanța optimă a cutiei automate, este recomandată revizia periodica a acesteia. Cutia automată este alcătuită dintr-un ansamblu de piese diverse, care funcționează pe baza de presiune hidraulică. Revizia include verificarea cutiei, a elementelor de etanșare (în special a simeringurilor duble, care separă două tipuri diferite de ulei), precum și schimbul uleiului/uleiurilor și a filtrului cutiei de viteze automate.
Contactați-ne astăzi pentru a programa o revizie și pentru a vă asigura că vehiculul dumneavoastră beneficiază de performanță și durată de viață maximă.

Recondiționări complete

Echipa noastră oferă servicii complete de recondiționare a cutiilor automate pentru vehiculele dumneavoastră. Avem experiența necesară pentru a efectua recondiționări complete, chiar și pentru vehicule care ajung la noi pe trailer. Deținem un stoc semnificativ de piese de schimb, iar dacă nu avem o anumită piesă pe stoc, o putem aduce la comandă. Pentru cele mai uzuale mașini, avem cutii automate recondiționate gata pe stoc, astfel că timpul de reparare va fi semnificativ redus.
Contactați-ne astăzi pentru a obține cele mai bune soluții pentru vehiculul dumneavoastră.

Reparații calculatoare

Suntem specializați în repararea calculatoarelor pentru cutiile automate, indiferent de tipul de problemă pe care o întâmpinați. Deținem echipamente și tehnologie de ultimă generație pentru a efectua reparatii precise și eficiente. Garantăm calitatea serviciilor noastre și oferim garanții de 6 luni, în funcție de tipul de calculator și de reparatie efectuată.
Contactați-ne astăzi și lăsați-ne să vă ajutăm să rezolvați problemele cu cutia automata a vehiculului dumneavoastră.

Diagnosticare

Echipa noastră dispune de testere de ultimă generație pentru diagnosticarea problemelor de natură electrică/electronică, precum și de o vastă experiență în domeniul cutiilor automate pentru a diagnostica prin test-drive problemele de natură mecanică. Este posibil ca problemele mecanice să nu apară întotdeauna pe tester, dar cu ajutorul echipei noastre de experți puteți avea încredere că vehiculul dumneavoastră va fi diagnosticat în mod corect.
Contactați-ne astăzi pentru a programa o diagnosticare și a remedia problemele vehiculului dumneavoastră.

Recondiționări cutii automate old-timer

Suntem specializați în reconditionarea cutiilor automate pentru mașinile vechi și istorice, deținând o vastă experiență în acest domeniu. Ne dedicăm cu pasiune și pricepere restaurării cutiilor automate ale acestor vehicule, oferind servicii de calitate și folosind piese originale sau de cea mai bună calitate. Reconditionarea cutiilor automate old-timer este pentru noi o adevărată provocare, dar și o sursă de mândrie și satisfacție profesională.
Contactați-ne astăzi și lăsați-ne să vă ajutăm să restaurați cutia automata a vehiculului dumneavoastră istoric la standardele originale.

Recondiționări cutii automate mașini americane

Suntem specializați în reconditionarea cutiilor automate pentru mașinile americane, în special cele cu motoare mari și puternice. Ne-am aliat cu cei mai mari furnizori din domeniu, astfel încât să putem obține piese de calitate superioară, multe dintre ele în variantele cele mai noi. Astfel, putem oferi reparații de înaltă calitate pentru cutiile automate de la cele mai renumite mărci auto americane.

Reparații și recondiționări mecatronice

Serviciul nostru de reparații și recondiționare mecatronică este susținut de o vastă experiență în acest domeniu. Cunoaștem bine fluxurile de presiune problematice ale fiecărui bloc hidraulic și mecatronic și avem soluții personalizate pentru a le remedia. Pentru a ajunge la o performanță optimă, efectuăm alezarea și schimbarea de pistonase uzate cu kituri oversized SONNAX. În urma acestor operațiuni, blocurile hidraulice și mecatronice sunt readuse într-o stare optimă de funcționare și vor funcționa cu eficiență maximă pentru o perioadă îndelungată de timp.

Întrebări frecvente

La început, uleiul OEM aditivat din fabrică poate rezista până la 100.000 de km, astfel încât nu este necesar să se schimbe uleiul în această perioadă. După această distanță, se recomandă primul schimb de ulei. Ulterior, schimbarea de ulei se efectuează la fiecare 40.000 – 60.000 de km, în funcție de modul de utilizare a mașinii/cutiei.

Da, la cutiile DSG se efectuează schimbul de ulei în aceleași condiții ca și la celelalte cutii automate. Cu excepția cutiei DSG-0AM (DQ200), care este o cutie fără întreținere.

Recomandarea este de a efectua schimbul de ulei total doar la cutiile automate care nu prezintă probleme. În cazul cutiilor cu defecte, cum ar fi socuri, smucituri sau patinare, schimbul de ulei total poate accentua problemele existente. Acest lucru se datorează faptului că aparatul de schimb total lucrează sub presiune, ceea ce poate duce la eșecul elementelor slăbite și uzate din cutie.

Un convertizor de cuplu este responsabil pentru transferul de cuplu între motor și cutie. Semnele care indică o posibilă deteriorare a convertizorului sunt: vibratii la viteze între 50-80 km/h, oscilații mari de 300-400 rotații/min la accelerare și chiar și mici șocuri la schimbarea din treapta 1 în 2, în funcție de modelul de mașină.

Open chat
Salut! Cu ce va putem ajuta?