Servicii

Revizii periodice

Revizii periodice

Cutia automata, este un ansamblu de piese mici si mari, piese tari si de frictiune, fixe si mobile care functioneaza pe baza de presiune hidraulica. Deci pentru o viata cat mai lunga se recomanda verificarea cutiei, a elementelor de etansare (in special a simeringurilor duble care practic separa doua tipuri diferite de ulei) si schimbul uleiului/uleiurilor si filtrului cutiei de viteze automata.
Diagnosticare

Diagnosticare

Dispunem atat de testere de ultima generetie pentru diagnosticarea problemelor de natura electrica/electronica cat si de o vasta experienta in domeniul cutiilor automate pentru a diagnostica prin test-drive problemele de natura mecanica, probleme care nu intotdeauna apar pe tester.
Reconditionari complete

Reconditionari complete

Multe dintre masinile care ajung la noi ajung pe trailer deci la acestea vorbim in general de reconditionari complete. Detinem un stoc destul de semnificativ de piese de schimb iar daca nu avem pe stoc orice piesa se poate aduce la comanda. Aici ne ajuta stocul de cutii reconditionate. Pentru cele mai uzuale masini avem cutii gata reconditionate pe stoc iar in acest caz, timpul de reparatie scade semnificativ.
Consiliere in functie de buget

Consiliere in functie de buget

Deoarece degetele de la o mana nu sunt la fel asa nici clientii nu sunt la fel si nici masinile nu sunt la fel. De aceea incercam sa ne adaptam atat cerintelor exigente ale clientilor care nu fac rabat ci vor doar servicii de top cu piese OEM cat si clientilor cu un buget limitat sau carora nu li se merita sa investeasca foarte mult in masina.
Reparatii calculatoare

Reparatii calculatoare

Efectuam reparatii la aproape orice calculator pentru cutie automata iar garantia este intre 6 luni si 2 ani in functie de reparatie si de tipul de calculator.
Reconditionari cutii automate old-timer

Reconditionari cutii automate old-timer

Avem experienta,avem de unde procura piese si avem pasiune pentru masini care scriu istorie, deci reconditionarea cutiilor automate ale old-timerelor este atat provocare cat si mandrie pentru noi.
Reconditionari cutii automate masini americane

Reconditionari cutii automate masini americane

Ne-am aliat cu cei mai mari din domeniul cutiilor automate de pe europa sa avem posibilitatea procurarii pieselor necesare, majoritatea in variante update pentru a reconditiona cutii automate ce deserves motoare americane mari- American muscle.
Reparatii si reconditionari mecatronice

Reparatii si reconditionari mecatronice

Experienta pe care am dobandit-o ne permite sa reconditionam blocuri hidraulice si mecatronice deoarece stim care fluxuri de presiune sunt problematice fiecarui bloc in parte, deci prin alezare si schimb de pistonase uzate cu kituri oversized SONNAX putem readuce blocurile in conditii stare optima de functionare.
© 2018 Automatic Maniac Garage. Toate drepturile rezervate.
Powered by CenterIT